Domeenide müük – Sinu usaldusväärne partner

KKK – leia vastused oma küsimustele meie põhjalikust teabebaasist.

Korduma kippuvad küsimused

Domeenide müük – usaldusväärne ja professionaalne teenus, pakkudes kõrge autoriteetsusega domeene. Meie eesmärk on kasvatada teie veebisaidi külastust ja nähtavust.

Kuidas saab domeeni osta?

Domeeni ostmiseks valige soovitud domeen ja lisage see ostukorvi. Seejärel järgige kassasse mineku juhiseid ning täitke nõutud andmed. Pärast tellimuse kinnitamist saadetakse teile e-kiri kinnituse ja tarneinfo kohta.

Kuidas ma saan tagastada ostetud domeeni ja raha tagasi saada?

Jah, meil on tagastamispoliitika. Kui te ei ole ostetud domeeniga rahul, võite selle tagastada 14 päeva jooksul alates ostukuupäevast. Tagastatav domeen peab olema kasutamata ja originaalpakendis. Lisateabe saamiseks tutvuge meie tagastamispoliitikaga veebilehel.

Millised makseviisid on saadaval?

Meie teenuste eest saab tasuda mitmel viisil. Saate maksta pangalingi, krediitkaardi või PayPali kaudu. Valige endale sobivaim makseviis kassas olles.

Kui kaua võtab domeeni üleandmine aega?

Üleandmise aeg sõltub domeeni tüübist ja valitud teenusest. Tavaliselt võtab see aega 2-5 tööpäeva. Täpsemat teavet üleandmise aja kohta leiate toote lehelt või meie tarneinfo lehelt.

Saidi külastatavuse statistika ja analüüs

Oleme uhked, et oleme saavutanud muljetavaldavaid tulemusi. Siin on meie statistika, mis tõestab meie edu ja klientide rahulolu.

2000+

Domeenid

Domeenide müük – usaldusväärne partner Eestis. Lai valik autoriteetseid domeene.

1000+

Kvaliteetsed domeenid

Paku oma ettevõttele parimad domeenid – osta meie lehelt ja kasvata külastatavust kiirelt ja mugavalt.

SEO

Turvaline domeeni ost

Osta kvaliteetseid domeene meie kõrgelt hinnatud veebipoest Eestis.

Liituge meie uudiskirjaga, et saada esimesena teada uutest domeenidest ja eripakkumistest.

Domeenide müük on professionaalne teenus, mis aitab teil leida ja osta kõrge autoriteetsusega domeene. Meie eesmärk on pakkuda teile parimat valikut ja suurepärast teenindust. Liituge meie uudiskirjaga, et saada esimesena teada uutest saadaval olevatest domeenidest ja eripakkumistest otse oma postkasti!